Üniversitemiz Pilot Üniversiteler Yönerge Hazırlama Çalıştayına Ev Sahipliği Yaptı

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından 2015 yılında başlatılan Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşması Projesi kapsamında bölgelerinin değerlerine göre pilot üniversite seçilen beş üniversite, üniversitemiz ev sahipliğinde bir araya geldi. Üniversitemiz tarafından organize edilen ve 21 Ocak 2019 tarihinde Rektörlük Senato Salonunda gerçekleştirilen Pilot Üniversiteler Yönerge Hazırlama Çalıştayına Kırşehir Valisi İbrahim Akın, Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Çapak, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz, Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş, üniversitelerin rektör yardımcıları, proje koordinatörleri ve ekipleri, daire başkanları, akademik ve idari personel ile basın mensupları katıldı.